Kuzey Rüzgarı Kaç Bölüm Eser?

Heyacanla beklenen, müthiş oyuncu kadrosuyla izleyenlerini bekleyen ve rakip olarak karşısına Kurtlar Vadisi'ni alan dizi Kuzey Rüzgarı acaba tutacak mı, kaç bölüm sürecek, Kurtlar Vadisi gibi yıllarca sürüp sonunda sinema filmi olarakta görebilecek miyiz acaba Kuzey Rüzgarı'nı da? Yoksa 8 yada 12 bölüm sonra izleyici tarafından izlenme oranlarında en alttalarda yer aldıktan sonra yayından kaldırılacak mı?

Elbette bu gibi soruların cevabı dizi başlayınca yani yayın politikasında bir değişiklik olmasa 3 Eylül 2007 tarihinde alacağız. Evet, belki dizinin dev kadrosu başlı başına izlenmesine sebep teşkil edecektir ama eğer dizinin senaryosu pek de iyi örülmemişse dizinin başrol oyuncuları arasında kim olursa olsun izleyici tarafından tam not alamayacğını tahmin etmek zor değil. Aynı zaman da Pazartesi günleri ekrana gelecek Kuzey Rüzgarı ve perşembe günleri izlemeye alıştığımız Kurtlar Vadisi ile birlikte bırakın diğer tv kanallarını sadece Show Tv de bile yeterince mafya dizisi olmuş olacak. Yani Show Tv bu konuda pastayı diğer kanallara yedireceğe benzemiyor. Haliyle yine o bildik özendirme suçlamalarını RTÜK şikayelerini de yayın ve yapımcılar tek başına göğüsleyeceğe benziyor.

Neyse lafı daha fazla uzatmadan iyisi mi herkesle beraber 3 eylül perşembe akşamını bekleyip, görelim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle emeği geçen gerkese çok tşkr ler ediyorum güzel bir dizi olucandan eminim inş kurtlar vadisinden daha iyi olucak buarada bu dizidede oktay beyi öldürmeyin yaw onu çok seviyoruz deli kadir abiyi inş rekor kırıcak