Menekşe İle Halil 27. Bölüm

Halil, Mustafa ile hesaplaşıyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; gerçeklerle yüz yüz gelen Emine, Mustafa’dan kaçamayacağını anlayınca da Halil’i arıyor ve saklandıkları yeri söylüyor. Ardın da büyük bir hesaplaşma yaşanıyor.

Menekşe yaşadıklarının etkisiyle uçurumun kenarına kadar gelmiştir. Kavuşmak için ayrılmayı bir çok kez göze alan aşıklar, bu kez tam anlamıyla bir yol ayırımındadırlar.
Polis her yerde Mustafa ve Emine’yi ararken, yanlarında küçük bir çocukla saklanmak zorunda olan kaçaklar, bir süre daha gizlenecek yer bulurlar.

Halil, Menekşe’nin iyileşmesi için çaba sarf ederken öfkesini ve intikam hırsını içinde saklar. Ama, Mustafa’nın peşini hiçbir zaman bırakmamaya kendi kendine ant içer. Öte yandan Emine, Menekşe’nin ölmediğini tesadüf eseri öğrenir. Mustafa’nın Menekşe’den aldığı intikamın ne olduğunu da tahmin eden Emine kendiyle hesaplaşmaya başlar. Yeni bir hayat kurma ümidiyle Mustafa’nın peşinden giden Emine gerçeklerle yüz yüze gelir. Mustafa’dan kaçamayacağını anlayınca da Halil’i arar ve saklandıkları yeri söyler.

Hiç yorum yok: