Asi Rekoru

Cuma gecesine ambargo koydu




Cuma gecesine ambargo koydu Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle en çok izlenen kanal oldu.

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle cuma günü bir kez daha en çok izlenen kanal oldu.
Başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştığı sevilen dizi “Asi”, Tüm Kişiler’de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.8 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.6 izlenme payı ile birinci oldu.
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” programı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 5.1 reyting ve yüzde 19.2 izlenme payı ile yine zirvede yer aldı ve Kanal D’nin cuma akşamına damgasını vuran bir başka programı oldu. M. Ali Birand yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni de, Tüm Kişiler’de yüzde 7.7 reyting ve yüzde 21.1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.0 reyting ve yüzde 21.1 izlenme payı ile ana haber bültenleri arasıda yine ilk sırada yer aldı.

Hiç yorum yok: