Efsane Bu Akşam Show Tv'de Başlıyo

Kuzey Rüzgarı, dev kadrosu ve hikayesiyle 3 Eylül saat 22:00'da Show Tv'de nihayet başlıyor. Öğrenci, öğretmen, memur, işci, ev hanımı, iş kadını milyonlar bu akşam nefeslerini tutarak Kuzey Rüzgarı'nı bekleyecek!

Birçok televizyon gözlemcisi ve gazete yazarı tarafından bu yılın dizi piyasasına damgasını vuracak iki diziden biri olarak gösterilen Kuzey Rüzgarı'nın başrollerinde Türk Sinemasının duayenlerinden Kadir İnanır, Kurtlar Vadisi'ndeki rolüyle milyonların sevgilisi Oktay Kaynarca, Ebru Kocaağa ve Çağla Kubat yer alıyor. Uydu ve internet bağlantısı aracılığıyla da dizinin izlenebileceği ülkelerden başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'dan büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin ilk bölümü televizyon da yayınlanmasından kısa bir süre sonra kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler içi sitemizde olacak.

Bu arada yılın diğer çok konuşulan dizisi ise Kanal D yapımı Bıçak Sırtı Dizisi. Osmanlı tahtının son mirasçılarını konu alacak dizinin de başrol oyuncuları genç kızların sevgilisi Nejat İşler, sadece Türk sineması değil İtalyan sinemasının da aranan oyuncusu Mehmet Günsür, Babam ve Oğlum ile herkesin beğenisi toplayan Fikret Kuşkan, Vildan Atasever, Erkan Can ve Melisa Sözen

Hiç yorum yok: