Eşref Saati

EŞREF SAATİ İKİ KABADAYI ARASINDA YAŞANAN EZELİ DOSTLUK VE EBEDİ REKABETİN HİKAYESİ…

Sarı Eşref ve Kara Eşref
aynı mahallede büyümüş iki çocukluk arkadaşıdır. Yanında yetiştikleri son Osmanlı kabadayılarından Alemdar Ağa, hayata gözlerini yumarken, himayesindeki mahalleyi ve kabadayılık makamını Eşref’e bıraktığını söylemiş, ama hangi Eşref olduğunu söylemeye nefesi yetmemiştir.

Sarı Eşref ve Kara Eşref’in “ağam bana el verdi” iddiası o gün başlamış, gel zaman git zaman bu iddia Eşrefleri ebedi birer rakip haline getirmiştir.

Birbirlerinin hem can dostu olan hem de ebedi rakibi haline gelen Sarı Eşref ve Kara Eşref’in bu galibi olmayan mücadelesine bütün mahalleli ortak olmuş,
hele ki dengeci yamaklar Hayati ve Sebati bu mücadeleden helak da olmuştur.

Eşreflerin rekabetinde uzlaşmanın tek adresi, Alemdar Ağa’dan yadigar olan mahalle terzisi Yadigar Baba’dır.

Yürek yakan bu iki mert adamın gönülleri de boş değildir elbet. Kader yapacağından geri durmamış, Eşrefleri birbirlerinin bacılarına sevdalamıştır. Kara Eşref’in kardeşi Reyhan Sarı Eşref’e, Sarı Eşref’in kardeşi Ceylan da Kara Eşref’e gönlünü kaptırmıştır. Eşrefler birbirlerine olan inatlarından, sevdalarını da vuslatsız yaşamaktadırlar.

Ceylan ve Reyhan, Hayati ve Sebati’nin annesi Şadiye’nin de desteğiyle, Eşreflerine kavuşmak için planlar kurdukça, işler daha da sarpa saracaktır.

Mahalleye yeni taşınan ve bütün erkeklerin aklını çelen Truva Feraye de Eşreflere göz koyunca, ortalık iyice şenlenecektir.


KARA EŞREF (YAVUZ BİNGÖL)
Son Osmanlı kabadayılarından Alemdar Ağa’nın elinde büyüyen Kara Eşref, geleneğin kendisi tarafından sürdürüldüğüne, Alemdar Ağa’nın halefi olduğuna inanmaktadır. Mahallenin hamisi olma konusunda can dostu Sarı Eşref’le amansız bir rekabet içindedir. Sevdalısı Ceylan ise hem can dostu hem de ezeli rakibi olan Sarı Eşref’in kız kardeşidir.



SARI EŞREF (YETKİN DİKİNCİLER)
Son Osmanlı kabadayılarından Alemdar Ağa’nın elinde büyüyen Sarı Eşref, geleneğin kendisi tarafından sürdürüldüğüne, Alemdar Ağa’nın halefi olduğuna inanmaktadır. Mahallenin hamisi olma konusunda can dostu Kara Eşref’le amansız bir rekabet içindedir. Sevdalısı Reyhan ise hem can dostu hem de ezeli rakibi olan Kara Eşref’in kız kardeşidir.



REYHAN (ÖZGE BORAK ŞAKRAK)
Kara Eşref’in kız kardeşi olan Reyhan, abisinin hem can dostu hem de can düşmanı olan Sarı Eşref ile kavuşacağı günün hayali ile yaşamaktadır.



CEYLAN (YAĞMUR KAŞİFOĞLU)
Sarı Eşref’in kız kardeşi olan Ceylan, abisinin hem can dostu hem de can düşmanı olan Kara Eşref ile kavuşacağı günün hayali ile yaşamaktadır.



YADİGAR (AHMET UĞURLU)
Eşreflere Alemdar Ağa’dan yadigar kalan Yadigar Baba, bu iki inatçı kabadayıya söz geçirebilen tek kişidir. Yadigar baba mahallenin terziliğini de yapmaktadır. Eşreflerin yamakları Hayati ve Sebati’nin dul annesi Şadiye ile aralarındaki amansız çatışmanın altında, kavuşması olmayan kara bir sevda yatmaktadır.



ŞADİYE (BİLGE ŞEN)
Eşreflerin yamakları Hayati ve Sebati’nin annesi olan Şadiye, mahallenin de çok bilen fettan ablasıdır. Eşreflerin kız kardeşleri Reyhan ve Ceylan da onun elinde büyümüştür ve hala ondan akıl almaktadırlar. Şadiye’nin Yadigar Baba’ya karşı huysuzluğunun altında, bir türlü kabul etmek istemediği beğenisi yatmaktadır.



HAYATİ (SERKAN ERCAN)
Kara Eşref’in yamağı, Şadiye’nin oğlu, Sebati’nin kardeşidir. Kara Eşref’in mahalleyi himaye etmek için kurduğu düzenin temel taşıdır.



SEBATİ (ALİ ATAY)
Sarı Eşref’in yamağı, Şadiye’nin oğlu, Hayati’nin kardeşidir. Sarı Eşref’in mahalleyi himaye etmek için kurduğu düzenin temel taşıdır.



ALEMDAR AĞA (İZZET ALTINMEŞE)
Kara Eşref ve Sarı Eşref’i yetiştiren Alemdar Ağa, dürüstlüğü, mertliği ve adaleti ile herkesin saygı gösterdiği bir eski zaman kabadayısıdır. Alemdar Mahallesi’ni korurken can veren Alemdar Ağa’nın halefinin kim olacağı, Sarı Eşref ve Kara Eşref arasındaki amansız mücadelenin temelini atmıştır.



GÜRBÜZ (VOLKAN DEMİROK)
Yadigar Baba’nın terzi çırağı Gürbüz, büyük hayallerinin peşinde koşan tatlı dilli bir gençtir. Hayali ise ne Eşref ağabeyleri gibi kabadayılık ne de ustası Yadigar baba gibi terziliktir. Gürbüzün hayali ünlü bir modacı olmaktır.

Dizilerde Çekim Hataları - Kamera Arkası

Diziler sürekli artan süreleri ve bölüm yeriştirme telaşı ile son zamanlarda dizi içinde daha çok mantık hatası yapmaya başladılar; işte aşağıda göze çarpan birkaç tanesi, yapımcılar elbette çoğu dizinin kamera arkası görüntülerini, çekim hatalarını yayınlamadıkları için şimdilik bunlarla yetiniyoruz ve varmısın yokmusun türünden programlardan hiç bahsetmiyoruz.


Efe, sevgilisi Su ile tartışırken "Adını bile benden sakladın" diye bağırdı. Diziyi kaçırmayanlar Su ile Efe'nin ilk tanışmalarında "Adım aslında Sultan, Su isim olarak daha iyi oluyor" dediğini de çok iyi biliyor.



Dizide komutan Zeybek Yüzbaşı, askerle konuştuktan sonra emir veriyor. Kafasında kep bulunan asker ise başını eğip uzaklaşıyor. Oysa kafada kep varken el ile selam verilmesi askerlik kuralıdır.


Dizinin bir bölümünde Murat'ın öğretmeni iftara davet ediliyor. Oysa hava daha aydınlık. Daha da komiği iftar dönüşü öğretmen eve bırakılırken havanın hâlâ aydınlık olması.

BİNBİR GECE

Şehrazat'la Bennu'nun sabah kahvaltısı yaptıkları dakikalarda eş zamanlı olarak Onur Aksal'ın yasak aşkı Yasemin'le akşam yemeği yemesi gözlerden kaçmadı. Bir başka çekim hatası da Yasemin'in kaza sahnesiydi. Yasemin aracıyla bir hayvana çarptı. Arabanın farı bile kırılmadı.

DOKTORLAR

Doktor Zenan alt katta, Doktor Suat üst katta hastanenin camından dışarıya bakıyorken kamera aşağıdan yukarı çekim yapıyordu. Ancak bu sırada kamerayı çeken vincin gölgesi de aynen ekrana yansıdı.

HATIRLA SEVGİLİ

Rüya 1961'd e doğmuştu. Dizi şimdilerde 1969'u anlatıyor. Ancak Rüya'nın hâlâ Ahmet ile Yasemin'in 1966'daki tren yolculuğunda karşılaştığı günkü gibi olması yani hiç değişmemesi dikkat çekiyor .

KURTLAR VADİSİ

Polat, sırtına saplanan tırtıllı bıçağı on saniyelik bir hamleyle kapı aralığına sıkıştırıp çıkarttı. Ardından sırtından ameliyat olan Polat, hastaneden kaçırılırken sırtüstü sedyede taşındı.

EZO GELİN

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynadığı dizinin bir bölümünde hava daha aydınlıkken iftar topu patladı. İftardan sonra bahçeye çıktıklarında ise hâlâ günlük güneşlik bir hava vardı...


MENEKŞE İLE HALİL

Dizinin 3'üncü bölümünde, ağabeyi ve kocası tarafından Menekşe'nin elleri önden bağlanıyor. Elleri rahatça hareket ettiğine göre ağzındaki bez parçasını çıkarıp, neden yardım istemediği ise hâlâ merak konusu.

Karayılan

karayılanKARAYILAN. "Senin adın artık Karayılan!" Memed dağlarda dolaşmak, silah tutmak yerine, okumak isteyen bir çocuktur. Ama babası Mamo Ağa, onu zorla alıp dağlara götürerek, gece dağ başında sürünün yanında yalnız bırakarak, korktuğu şeylerle inadına yüzleştirerek bir savaşçı gibi yetiştirmeye çalışır. Bir sabah Memed'i dağda, sürüsünün başında, gece vurduğu kurdun yanında bulur. Memed şimdi de kara bir yılanla karşı karşıyadır. Yılanla karşılıklı uzun uzun bakışırlar ve sonunda çekilen kara yılan olur. Mamo, oğlunun artık bir yiğit olduğuna inanmıştır. Hemen orada gururla ona yeni adını verir: "Senin adın artık Karayılan !"
"Ben artık savaşçı Karayılan değil, çoban Memed'im."Karayılan babasından öğrendiği yiğitliği, gençliğinde yanında bulunduğu Dergahbaşı İsmail Efendi'den edindiği ilimle ve felsefeyle tamamlar. Birinci Dünya Savaşı öncesinde askere giden Karayılan; yedi yıl süren askerliğinden yorgun ve mağlup bir şekilde Antep'teki köyüne döner. Antep, İngilizlerin işgali altındadır. Durumdan faydalanan çeteler ortalıkta kol gezmektedir. Mamo, oğlunun hemen aşiretin başına geçmesini ve gençleri silahlandırıp savaşmasını ister. Karayılan ise babasını şaşkınlığa düşürerek; artık savaşamayacağını söyler: O artık "Kahraman Karayılan" değil, "Çoban Memed" olmak istemektedir.
Çobanlığa niyet eden Karayılan için bu kararı uygulamak hiç de kolay olmayacaktır. Karayılan sürekli seçimler yapmak zorunda kalır: askerlik ve çobanlık... Babası ve eski dostları... Yeni tanıştığı Elvan ve gençliğinden tanıdığı Sona... Aşkta ve savaşta Karayılan zaman zaman yanılgılara da düşerek ilerlemeye devam eder.
Eline silah almamaya, savaşmamaya, sadece çobanlık yapmaya karar vermiş Memed'in, haksızlığa ve zulme dayanamayarak yeniden eline silahını almasının, Karayılan adının kahramanlaşmasının hikayesi...

"KARAYILAN" her Salı en kaliteli dizilerin adresi atv'de!

Seda Bakan - Zülüf

Seda Bakan - ZülüfSeda Bakan yani Pars'taki adıyla Zülüf 1985 yılında doğdu. Sakarya'da Dış Ticaret bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimine başladı ve halen devam etmektedir. Pars'da Şamil'in nişanlısı bir polisi canlandıran Zülüf'ün ailesi de Zülüf'ün haberi olmasa da uyşturucu kaçakcılığının göbeğinde yer almaktadır.

Şamil ile Zülüf'ün aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

İbrahim Çelikkol - Şamil

İbrahim Çelikkol - Şamilİbrahim Çelikkol yani Pars'taki adıyla Başkomiser Şamil aslında basketbolcu bir geçmişe sahip olsa da dizi oyunculuğu sektörüne Pars Narkoterör ile hızlı bir giriş yaparak ekranların yakışıkı ve gözüpek polisi olarak gözünü budaktan sakınmayan ve şehit düşen binbaşı abisinin izinden uyuşturucu kaçakcılarına göz açtırmayan bir rolle karşımıza çıktı. Kısa bir oyunculuk eğitiminin ardından Osman Sınav'ın yeni prensi olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Pars Narkoterör

pars, şamil, zülüfPars Narkoterör, Osman Sınav yapımı iddialı bir Show Tv yapımı olarak ekranlara geliyor. Terör örgütü veuyuşturucu kaçakcılığının birbirleriyle kesişen girift öyküsünü ekrana taşıyan Pars'ta gözüpek bir narkotik başkomiseri Şamil Baturalp ve yine ister istemez kendini olayın merkezinde bulan Zülüf'ün aşk hikayeside izleyicinin beğenisini topluyor. Hikaye İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye'de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van'a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur.

Şamil ile Zülüf'ün aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer.

Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar uzanan yeni bir "toz hattının" kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terör örgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil'in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür.

Bu savaşın kazanılmasını sağlayacak en önemli ipuçları ise, Şamil'in aşkı Zülüf'de gizlidir.


Hikaye:
OSMAN SINAV, AYBARS BORA KAHYAOĞLU
Senaryo: AYBARS BORA KAHYAOĞLU
Yönetmen: METİN GÜNAY
Yapım: Sinegraf
Yapımcı: OSMAN SINAV

Asi Rekoru

Cuma gecesine ambargo koydu




Cuma gecesine ambargo koydu Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle en çok izlenen kanal oldu.

Kanal D, “Asi” adlı dizisi, “Beyaz Show” programı ve Ana Haber Bülteni’yle cuma günü bir kez daha en çok izlenen kanal oldu.
Başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer ve Selma Ergeç’in paylaştığı sevilen dizi “Asi”, Tüm Kişiler’de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.8 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 10.1 reyting ve yüzde 23.6 izlenme payı ile birinci oldu.
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show” programı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 5.1 reyting ve yüzde 19.2 izlenme payı ile yine zirvede yer aldı ve Kanal D’nin cuma akşamına damgasını vuran bir başka programı oldu. M. Ali Birand yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni de, Tüm Kişiler’de yüzde 7.7 reyting ve yüzde 21.1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.0 reyting ve yüzde 21.1 izlenme payı ile ana haber bültenleri arasıda yine ilk sırada yer aldı.

Köprü 53. Bölüm

Star Tv Köprü'de Aslı’nın durumu hala ağırdır ve şehirdeki tüm dostlar Vali Faruk Yazıcı ve ailesinin etrafında kenetlenmiş halde genç kızın gözünü açmasını beklemektedirler. Diğer yandan Zeybek Yüzbaşı ve timi sınır ötesindeki zor yolculuklarına devam etmektedirler. Elmas endişeyle Zeybek’in yolunu gözlerken, Ali Maruf, sınır ötesindeki gruplarını askerlerimizin yolunu kesmek için kullanmaktadır. Şehirdeki emniyet güçleri ise Aslı’nın yaralanmasına sebep olan fabrika saldırısını gerçekleştiren Hamit’in peşindedir. Hamit, kaçmak için herkesi daha da büyük bir korkuya salan eylemi gerçekleştirir; bir okul servisini içindeki çocuklarla beraber kaçırır. Erdal ise Sırma’nın kaybından duyduğu acının izlerini taşımaktadır; son büyük savruluşunu yaşarken dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmak üzeredir…

Genco 37. Bölüm


Genco, Pınar ve Özge arasında kalıyor

Necati’nin yıllar önce yaptığı sahtekarlık ve söylediği yalanlar ortaya çıkmıştır. Aile de tam bir kaos hakimdir. Kendi aralarında tartışırken, Özge’nin de konuşulanları duyduğundan habersizdirler. En yakın arkadaşının babasının, kendi ailesinin katili olduğunu öğrenen Özge şoke olur. Önce hastanede Binnur’un yanında olan Ahmet’ten yardım ister. Binnur fenalaşınca Ahmet buluşmaya gidemez. Çaresiz kalan Özge, Genco’ya gider fakat orada da karşısına, kendinden saklanan başka bir gerçek çıkar. Pınar’ların evinde ise tam bir deprem yaşanmaktadır. Aile, Necati’nin yaptıkları yüzünden ikiye bölünür. Peşindeki adamın Necati’nin adamı olduğunu zanneden Genco da ona hesap sormaya gelince işler iyice çığrından çıkar. Genco bir kez daha Pınar ve Özge arasında seçim yapmak zorundadır. Sinirleri altüst olan Özge üst üste yaşadıklarını artık kaldıramaz, artık gücü tükenmiştir. Bu durum tetikte bekleyen fırsatçı Cüneyt’i harekete geçirir. Herkesten intikam almak isteyen Özge sonradan çok pişman olacağı bir çılgınlığa kalkışır. Genco ise her yerde kardeşini aramaktadır.

Kavak Yelleri Pelin Yakalanmış

İşte Sabah Gazetesi'nin haberi: TV dizisi "Kavak Yelleri"nin İbrahim Kendirci, Aslı Enver ve Dağhan Külegeç ile beraber başrol oyuncularından Pelin Karahan önceki akşam, Kuruçeşme'de bir mekân çıkışı erkek arkadaşı ile görüntülendi. Yanındaki gençle hayli samimi olan Karahan, patlayan flaşlar karşısında paniğe kapılmadı. İkili, birlikte taksiye bindi. Pelin Karahan, kaçmak yerine taksinin içinde gülümseyerek basın mensuplarına poz verdi.

TURİZM ÖĞRENCİSİ

Ankaralı olan 24 yaşındaki Pelin Karahan, Eskişehir'de turizm otelcilik okudu. Reklam filmlerinde rol alarak kariyerine başlayan oyuncu, "Kavak Yelleri" dizisi ile de şöhreti yakaladı. (Mustafa Deryahan/Sabah)

Köprü 53. Bölüm

Köprü 52. bölümde (17 Mart) Vali Faruk Yazıcı, Zeybek Yüzbaşı ile Elmas’ın nişan yüzüklerini takar ve tam o sırada gelen bir haberle nişan töreni birden sessizliğe gömülür. Yüzbaşı Akın Zeybek’e, ‘hareket emri’ gelmiştir. Buruk bir vedalaşmanın ardından Zeybek Yüzbaşı, özel birliğiyle birlikte sınır ötesine doğru yola çıkar. Hedef, içlerinde Ali Maruf’un da bulunduğu, örgütün bölge başkanları toplantısının gerçekleşeceği buluşma noktasıdır. Oldukça tehlikeli bir yolculuktur bu. Gerek hedefe gidiş ve ‘görev’, gerek dönüş yolu, ihanet ve tuzaklarla doludur, üstelik Abdül ağır yaralıdır; ve de özel tim, yanlarında Abdül varken yeterince hızlı hareket edememektedir. İhanet sadece dağlarda değildir... Köprüyü çeşitli biçimlerde sabote etmeyi deneyen ve bunda başarılı olamayan örgüt, bu defa köprünün yapıldığı fabrikayı kestirir gözüne. Yeni iş başı yapan bir kaynak ustası, gerçekte örgüt sempatizanıdır. Trafo dairesine yerleştirdiği bombanın patlamasıyla, şehirde ama özellikle Vali ve karısının hayatında her şey bir anda alt üst olur, çünkü valinin kızı Aslı’nın, çok yakınında patlamıştır bomba! Ve elbette yine Yüzbaşı Zeybek'i zor saatler beklemektedir.

Yaprak Dökümü 67. Bölüm

Şevket uçurumun eşiğinde

Bankada teftiş başlayınca Şevket paniğe kapılır ve açıklarını kapatmanın yollarını aramaya başlar. Ali Rıza Bey’in, Hayriye Hanım’a kırgınlığı devam etmekte, Hayriye Hanım’ın ise kocasının gönlünü alma çabaları sürmektedir.
Leyla, Ferhunde ve Yaman arasındaki gizli anlaşmaya şahit olur.
Necla, Ferhunde’nin kopardığı fırtınanın hasarını onarmak için Cem’le karşı karşıya gelir. Bunu duyan Hayriye Hanım, Necla ile Cem’in yeniden bir araya geleceğini ümit ederek hayaller kurmaya başlar. Bir yandan da Can konusunda kafası hayli karışık olan Leyla’yı cesaretlendirmektedir.
Düştüğü bataktan kurtulmaya çalışan Şevket, bütün umutlarını kumar masasında bırakır. Ali Rıza Bey’in yıllar önce kapattığı defter yeniden açılır. Geçmişten gelen sesler Hayriye Hanım’ın başını çok ağrıtacaktır.

Binbir Gece 56. Bölüm

Binbir Gece'de Onur ve Şehrazat’ın hayatında yeni bir sayfa açılıyor


Ali Kemal’in nikahtan kaçması evde büyük bir kargaşaya neden olur. Burhan ve Nadide evdeki misafirlere hesap vermekte zorlanır. Onur, Şehrazat’ın eski arkadaşı olduğunu öğrendiği Taner ile iş ilişkisini bitirmek niyetindedir. Onur’un bu kararı Kerem’i ve Bennu’yu da rahatsız eder. Kerem’in öz babası Semih ve kız kardeşi Sezen’i, ameliyat sonrasında büyük sıkıntılar beklemektedir. Kerem’in Semih ve Sezen’le görüştüğünü öğrenen Seval hayal kırıklığı içindedir. Onur, Şehrazat’ın iş hayatına fazla zaman ayırmasından rahatsızlık duymaktadır. Ali Kemal’in evlenmek istememesi üzerine Ahu, yeni bir plan yapar. Buket ve Burcu, Ahu’yla görüşmeyi reddetmektedirler. Onur’u özel hayatıyla ilgili yeni bir şok beklemektedir.
Şehrazat, Onur’un kıskançlığı karşısında ne tepki verecek? Kerem babasına ve kız kardeşine yardım elini uzatacak mı? Ali Kemal, Ahu’yla evlenmeyi kabul edecek mi? Onur’u sarsacak olay ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Menekşe İle Halil 27. Bölüm

Halil, Mustafa ile hesaplaşıyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; gerçeklerle yüz yüz gelen Emine, Mustafa’dan kaçamayacağını anlayınca da Halil’i arıyor ve saklandıkları yeri söylüyor. Ardın da büyük bir hesaplaşma yaşanıyor.

Menekşe yaşadıklarının etkisiyle uçurumun kenarına kadar gelmiştir. Kavuşmak için ayrılmayı bir çok kez göze alan aşıklar, bu kez tam anlamıyla bir yol ayırımındadırlar.
Polis her yerde Mustafa ve Emine’yi ararken, yanlarında küçük bir çocukla saklanmak zorunda olan kaçaklar, bir süre daha gizlenecek yer bulurlar.

Halil, Menekşe’nin iyileşmesi için çaba sarf ederken öfkesini ve intikam hırsını içinde saklar. Ama, Mustafa’nın peşini hiçbir zaman bırakmamaya kendi kendine ant içer. Öte yandan Emine, Menekşe’nin ölmediğini tesadüf eseri öğrenir. Mustafa’nın Menekşe’den aldığı intikamın ne olduğunu da tahmin eden Emine kendiyle hesaplaşmaya başlar. Yeni bir hayat kurma ümidiyle Mustafa’nın peşinden giden Emine gerçeklerle yüz yüze gelir. Mustafa’dan kaçamayacağını anlayınca da Halil’i arar ve saklandıkları yeri söyler.

Asi 22. Bölüm

Asi ve Demir ailelerini karşılarına alıyor

Demir, Asi’nin İstanbul’da geçireceği birkaç saati bile değerlendirmesinden yanadır. Asi’yi İstanbul’un güzellikleriyle tanıştırır. Ama aralarına giren kıskançlık engeli birlikte güzel vakit geçirmelerini engeller. İhsan aileyi tekrar bir araya getirmeye çalışırken Süheyla, Aslan’ı kendi tarafına çekmeye çalışmaktadır. Gerçek babasının kendine sahip çıkıp çıkmayacağını merak eden Aslan, İhsan’ı test eder. İstediği sonucu alamayınca da İhsan’a karşı Süheyla ile birlik olur. Artık Aslan Kozcuoğlu, ailesi için bir tehlike olmaya başlamıştır. Neriman, Süheyla’nın varlığından duyduğu rahatsızlığın acısını Defne ve Kerim’den çıkarır. Defne’nin parmağından zorla yüzüğü çıkararak Kerim’in eline tutuşturur. Asi ve Demir, Kerim ve Defne’nin mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklardır. Hem de ailelerini karşılarına alma pahasına. Asi ve Demir başkalarının mutluluğu için bu kadar çabalarlarken acaba kendi mutlulukları için bir şey yapacaklar mıdır? Asi, Demir’den uzaklaşırken Demir duygularını haykıracak noktaya gelmiştir.

Kavak Yelleri'de Bu Hafta

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Kavak Yelleri Dizi Müzikleri;