Kuzey Rüzgarı Son Bölüm



Kuzey Rüzgarı son bölümde han toplantısında Keten Abbas'ın 'Meth' isimli yeni bir uyuşturucuyu piyasaya soktuğunu öğrenen Ekber ve Poyraz depoları basar ve uyuşturucuları imha eder.

Cahit, Hilal 'in gayrimeşru bir çocuğu olduğunu aşiret toplantısı düzenleyerek ailenin ileri gelenlerine söyleme kararı alır. Bu Hilal ve Saadet için ölüm fermanı demektir.

Demir, korkunç bir planla Seher 'i kendi ağına düşürür. Seher için çok zor günler başlamıştır. Poyraz 'ı terk etmesine neden olacak bu plan nedir?

Ekber, köy senetlerini köylüye dağıtır ve söz verdiği gibi bir sünnet düğünü yapar. Ancak Cahit 'in adamları köyde adeta bir katliam yaparlar. Ekber ortadan kaybolmuştur. Poyraz Cahit'in peşine düşer ve yakalar. Ancak son anda O'nu hiç tanımadığı birine kaptırır. Bu, Aziz Delikara isminde cezaevi firarisi eski bir emniyet amiridir

Kuzey Rüzgarı Artık Kadir İnanır'sız!

"Kuzey Rüzgarı" artık Kadir İnanır'sız devam edecek. Peki İnanır niye ayrıldı?

Kadir Inanır, Oktay Kaynarca ile birlikte başrolünü paylaştığı "Kuzey Rüzgarı" dizisinden ayrılıyor. Usta oyuncu, "Kabadayı dizisi çekeceğiz dediler, aşk dizisi oldu! 13'üncü bölümden sonra ben yokum" dedi.

Kadir İnanır diziden neden ayrıldığını şu sözlerle anlattı:

"Kuzey Rüzgarı"nın vermek istediği mesaj baştan belliydi. Biz kabadayı dünyasını anlatacaktık, ama senaryomuz öyle olmadı. Çok ikaz etmeme rağmen başka bir dünya kurmak istediler. Aklımdan geçenle ekrana yansıyan aynı değil. Senaryonun gidişatını beğenmiyorum. Kabadayı filmi diye yola çıktık, onun yerine aşk filmi oldu. Kaç defa uyardım. "Tamam, halleceğiz" dediler, ama sonuç değişmedi. "

BU SAATTEN SONRA VURDU KIRDI OLMAZ

İnanır'ın ayrılacağım demesinden sonra senaryo ekibi aksiyona daha ağırlık vermiş ama bu da İnanır'ı memnun etmemiş. "Bu saatten sonra vurdu kırdı olmaz" diyen İnanır sözlerine şöyle devam etti.

"Dizi ekibine 13'üncü bölümden sonra ayrılacağımı bildirdim. Şimdi tutmuş, 11'inci bölümden sonra patlama sahneleri, vurdulu kırdılı sahneler çekiyorlar. Bu saatten sonra çalışmam, çünkü hiçbir anlamı yok. Ben şu an dizide oynamıyorum zaten, çünkü bana yazacak senaryo yok. O zaman beni niye davet ettiniz? 40 yıldır bu mesleği yapıyorum. Ne istediğimi, neyi sevdiğimi çok iyi biliyorum ben."

Kaynak: Hürriyet